Handelsbetingelser 2017-08-24T08:04:57+00:00

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Brain-Power.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Brain-Power.dk.

Service og vejledning:
Vi lægger vægt på at give dig en udsøgt betjening. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr E-mail for “råd & dåd” med hensyn til produkterne, brugen af disse og det rette valg af produkter. Er du i tvivl, så kontakt os: 8664 3918 eller Martin@Brain-Power.dk

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Brain-Power.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Brain-Power.dk’s side, er denne af vejledende art. Brain-Power.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Brain-Power.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med fragtmand eller pakkepost, med mindre andet er oplyst. Fragt anføres særskilt ved den enkelte vare. Globus og kort levers som regel via Fragtmand.

Leveringstid:
Brain-Power.dk tilstræber at levere hurtigst muligt efter modtaget bestilling, dvs. typisk forsender vi varerne fra Web-shoppen indenfor 3 dage efter modtaget bestilling. Såfremt vi ikke har den bestilte vare på lager, eller af anden grund evt. ikke kan overholde dette servicemål for leverance, vil vi kontakte dig på den oplyste mail-adresse – det er derfor vigtigt, at du er omhyggelig med at taste den korrekte E-mail adresse, så vi kan  underrette dig om den aktuelle leveringstid.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos Brain-Power.dk overgår til dig som forbruger på forsendelsestidspunktet. Jfr. dog fragtfirmas eller pakkeposts ansvar.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Brain-Power.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Brain-Power.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret (reklamationsret). Vi overholder naturligvis den til enhver tid gældende købelovs bestemmelser.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via Clearhaus A/S med VISA og Mastercard. Alle priser i Brain-Power.dk’s Web-shop er inkl. moms. Kunden modtager en ordrebekræftelse i forbindelse med købet. Bemærk dog særlige forhold vedrørende agenturvilkårene for 3-D globus nedenfor. Betaling via kort trækkes fra kunden efter afsendelse af varen fra lager. Af hensyn til firmaets institutionelle kunder, som ofte har brug for priser excl. moms, vil du nederst i hvert billede kunne aktivere funktionen “vis uden moms”, hvorefter priserne på den aktualle side vises uden moms.

VIGTIGT!:
GLOBUS relief sælges på agenturvilkår fra producenten i Tyskland – denne (geo-institut, Porta Westfalica) fremsender selv faktura til kunden, og alle køber – sælger-vilkår er mellem kunden og sælger. Dette betyder, at prisen oplyses uden dansk moms. Der vil ikke blive tillagt dansk moms på disse produkter. Hvis kunden IKKE er momsregistreret, tillægges hertil 7% tysk moms på undervisningsmidler. Men det gentages: der indgår IKKE dansk moms ved salg af disse varer, som principielt og faktisk importeres fra Tyskland direkte til kunden. Offentlige (folke-) skoler har som regel via skoleejeren (kommunen) et moms-nummer, som kan finde anvendelse, hvorfor folkeskoler og kommunalt ejede biblioteker ikke skal betale den tyske moms. Private skoler vil oftest ikke have dansk momsregistrering, og vil derfor skulle påregne at skulle betale 7% tysk moms på globus og skole-reliefkort.

VI SKAL MEGET HENSTILLE, AT KUNDER TIL GLOBUS OG RELIEF-VÆGKORT EVT KONTAKTER OS TELEFONISK FOR AT DISSE REGLER KAN BLIVE GJORT FULDSTÆNDIG KLART FOR KUNDEN INDEN KØB!!!!

Fortrydelsesret

Brain-Power.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Bemærk: Hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb hos os indenfor 30 dage, refunderer vi også alle fragt/portoudgifter. Dette gælder dog IKKE globus, som sælges på agenturvilkår. Her er køber-sælgerforholdet ikke mellem Brain-Power.dk og den danske kunde, men alene mellem det tyske firma geo-institut og kunden. Her må kunden selv aftale evt. særlige vilkår.

Såfremt du benytter dig af fortrydelsesretten i henhold til ovenstående retningslinier, vil Brain-Power.dk hurtigst muligt og senest 2 arbejdsdage – efter modtagelsen af det det fortrudte varekøb refundere dig dine udgifter, incl. fragt/porto. Du skal i den forbindelse huske at anføre registernr. og kontonummer til din bank. Der kan herefter erfaringsmæssigt gå 1 – 3 arbejdsdage førend overførslen er registreret på din konto.

Privatlivspolitik – personfølsomme oplysninger:

Ingen personfølsomme oplysninger vil blive videregivet til nogen tredjemand.